Gå till startsidan
 

Almedalen

2 - 6 juli 2012

Gå till förstasidan Gå till Program Gå till Ungdomskvällar
 
 

Information till utställare 2012

Tillbaka till Utställare

Som vi tidigare nämnt kommer årets torg att planeras utifrån inkomna anmälningar och växa efterhand. Inledningsvis planeras utställningar och scenprogram enbart inne i silon. I silon kommer vi i år främst att ha väggutställningar och skärmutställningar, varför vi önskar er intresseanmälan för det i ansökan. Priset per meter för dessa är ännu inte fastställt, men kommer att baseras på utrymmet jämfört med tidigare monterutställningar. För er som önskar tältmonter som tidigare år ska vi i möjligaste mån försöka tillgodose era önskemål.

Utrymmet utanför silon disponeras av oss och kommer att nyttjas som tidigare med scen, tältutställningar, café, resturang mm. efterhand som bokningsläget medger det.

Här finns inbjudan och anmälningsblankett att hämta hem.
Vi behöver er intresseanmälan senast den 13 april.

Inbjudan Internationella Torget Almedalen 2012 (pdf)

Anmälningsblankett Internationella Torget Almedalen 2012 (pdf)

Anmälningsblankett Internationella Torget Almedalen 2012 (doc)
(För ifyllning/redigering med dator)

Om ni önskar någon annan form av samarbete än vad som framgår av anmälan är ni välkomna att kontakta oss på e-postadressen nedan för en fortsatt dialog.

Vänliga hälsningar och väl mött på Internationella Torget 2012

Janne Nilsson

 

Om Internationella Torget under Almedalsveckan

Internationella Torget Almedalen är en samverkan mellan organisationer som verkar för att svensk politik präglas i allt högre grad av global helhetssyn. En samverkan som ger ett globalt perspektiv på solidaritet och rättvisa samt hur vi gemensamt kan minska fattigdomen.

I år är det sjunde året som vårt torg funnit under Almedalsveckan. Politikermötet började redan 1968 och är idag en viktig mötesplats för politiska partier, påverkansgrupper och olika organisationer. Media har under de senare åren rapporterat flitigt från olika händelser. Vårt torg är idag en viktig aktör och vi uppmanar våra medverkande att alla arrangemang förs in i den gemensamma kalendern för Almedalsveckan.

Gå till Almedalsveckans sida

 
 
 
Kontaktperson: Projektsamordnare Janne Nilsson